Suihkurusketus

Saavuta luonnollisen näköinen rusketus ja terve hehku, ilman terveysriskejä.

Tuotteet ovat täynnä ravitsevia ja luonnollisia ainesosia, jotka antavat pitkäkestoisen rusketuksen, joka mukautuu jokaisen ihmisen ihonväriin, taaten täten luonnollisen värisen rusketuksen. Lisätyt kaakaovoi ja E-vitamiini pitävät ihosi upean näköisenä kosteutettuna koko päivän, Aloe vera hoitaa ja rauhoittaa. Rusketustuotteet sisältävät sakanpähkinäkuoriuutetta, joka toimii turvallisena ja toimivana kemikaalivapaana karttavärinä joka helpottaa värin levitystä ja takaa kauniin rusketuksen.


Miten suihkurusketus toimii?

Rrusketusaineet yhdistävät erityisiä pronssisia ainesosia, jotka sisältävät dihydroksiasetonia, joka tunnetaan lyhenteellä DHA. DHA on sokeripohjainen aine, joka ei sisällä mitään mahdollisia haitallisia kemikaaleja. Ei sisällä alkoholia, joten se ei kuivata. Rusketustuotetta levitetään iholle, DHA
muuttuu sokeriksi, joka yhdistyy ihon aminohappoihin, josta muodostuu melanoideja, josta jo
htuu ruskea väri. Rusketuksella kestää kuusi tuntia kehittyä, joten tämän aikana ei suihkussa käyntiä eikä hikoilua. Suositeltavaa on antaa rusketuksen kehittyä 6-10 tuntia. DHA:n tuoksu rusketuksen kehittymisen aikana on pientä, mutta se vaihtelee jokaisen yksilön aineenvaihdunnan ja PH-arvon mukaan.


Ennen suihkurusketukseen tulemista:

  • Tule tekemään liikkeeseemme nopea ihotesti, jos tunnet siihen tarvetta
  • Kokovartalokuorinta perusteellisesti edellisenä iltana
  • Kuorinnan jälkeen kevyt kosteusvoide
  • Ei mitään hajusteita(esim.deodoranttia)
  • Tule väljissä, tummissa vaatteissa (myös tummat alusvaatteet)
"Asiakaspalaute

Koko vartalo

38€

Kasvot + kaula + decolte

25€

Jalat

25€