Jenni

CIDESCO-kosmetologi, ripset ja kynnet

Jenni on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2012 kansainvälisellä Cidesco-tutkinnolla. Lisäksi Jenni on käynyt sokeroinnin, ripsienpidennysten (klassiset ja volyymit), rakennekynsien, ripsienkestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin koulutukset.

Jenni on sosiaalinen ja helposti lähestyttävä. Aiemmin terveydenhuollon parissa työskennellyt Jenni pitää huolen, että olet turvallisissa sekä osaavissa käsissä ja kohtaa sinut iloisin mielin juuri sellaisena kuin olet.

 

Jenni loihti nopeasti todella kauniit ripset ja hyvin pysyneet! 
Elisa V.

Timman palaute

Ammattitaidolla tehty, erittäin hyvä lopputulos! Plussaa ihanasta hieronnasta ja rauhallisesta ilmapiiristä! Kiitos!Nina

Timman palaute

Tämä oli itselleni ensimmäinen kokemus sokeroinnista ja oli todella hyvä kokemus! Ammattitaitoinen tekijä ja hän selosti hyvin kaikki, niin ei jännittänyt niin paljoa🥰 iso suositus!


Kristiina K.

Timman palaute

Veera

Kosmetologi, ripset 

Veera on valmistunut kosmetologiksi Turun Ammatti-instituutista vuonna 2016. Hänen palveluvalikoimastaan löytyy laajasti kosmetologista ihonhoitoa sekä erilaiset ripsi- ja kulmapalvelut kattaen niin pidennykset kuin taivutuksetkin.

Asiakaspalvelu on Veeralle sydämen asia, ja se yhdistettynä intohimoon ihon- ja kauneudenhoitoa kohtaan; on paketti valmis. Lempityöt Veeralla on kaikki pikkutarkkuutta vaativat näperrykset ja hän käyttääkin mieluusti aikansa niin ripsiesi kuin kynsinauhojesikin parissa, varmistaen että kaikki työ on tehty huolellisesti.

Olet lämpimästi tervetullut Veeran penkkiin rentoutumaan tai höpöttelemään!🤍

Todella rentouttava hoito! Veera on todella taitava ja hoidon jälkeen olo oli rento ja todella hemmoteltu.


Jutta R.

Timman palaute

Hoidossa oli rentouttava ja kiireetön ilmapiiri, ja Veera teki todella tarkkaa ja huolellista työtä ! Lämmin suositus, 10/10. Menen varmasti uudelleen.

Karoliina S.

Timman palaute

Super tarkkaa ja hyvää työtä. Oon todella tyytyväinen. Rahoilleen sai vastinetta! 😊


Julia T.

Timman palaute

Susanna

Kynnet ja ripset

Heippa!

Olen Susanna ja aloitan 15.5 Glow:ssa kynsi-ja ripsiteknikkona.

Kokemusta on vuodesta 2018 ja työkuviani löydät sivuilta tmisusannamaria Instagramista ja Facebookista. Tekijänä olen huolellinen ja pikku perfektionisti. Alusta loppuun saakka asiakasta kuunnellen ja asiakkaan kanssa kommunikoiden mitä asiakas haluaa ja mitä voidaan toteuttaa. 🤗 Kouluttaudun jatkuvasti lisää tarjotakseni uusimpia tietoja ja pysäkseni ajan hermolla.

Palautetta olen saanu siitä, että työni teen aina hyvin ja tunnollisesti sekä siitä miten helppo luokseni on tulla ja sitä haluankin, jokaisen ihan omana itsenään penkkiini. Palvelun aikana voidaan olla hiljaa tai sitten voidaan jutella syvällisiä tai heittää huonoa huumoria. 🤭

Kotipuolesta löytyy mies ja 8kk ikäinen suloinen tytär sekä vanha rouva Berninpaimenkoira. Luonto on lähellä sydäntä. ☀️🌸

Nähdään glowssa! 🤍


Elle

Kosmetologiopiskelija, ripset ja kynnet

Teksti tulossa.