Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus

KULMIEN LAMINOINTI

Täydellisesti muotoillut kulmakarvat, pitkäkestoinen vaikutus.

Kulmien laminoinnilla saat viimeistellyn vaikutuksen, ryhdikkyyttä ja kauniit kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille.

Kulmien laminoinnilla saat tuuheammat ja kauniit kulmat. Kulmat stailataan ja laminoidaan haluttuun muotoon. Laminointi pysyy hyvänä noin 3-12 viikkoa, riippuen oman karvan uusiutumisprosessista, ja kasvaa sen jälkeen luonnollisesti pois. Kulmien laminointi sisältää myös kulmien värjäyksen sekä kulmien siistimisen.

Kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheammat ja kauniisti muotoillut.

Laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että saat aseteltua ne juuri haluttuun muotoon, ne ovat helposti hallittavissa ja näyttävät tuuheammilta. Käsittely ei lisää kulmakarvojen määrää, joten omia karvoja pitää löytyä riittävästi. Käsittelyn jälkeen ei kulmia saa kastella vuorokauteen.

Laminoinnin kestävyys on hyvin yksilöllistä. ja siihen vaikuttavat mm. oma karvankasvusykli. Laminointi kasvaa sitä mukaa pois, kun omat kulmakarvasi vaihtuvat. Kestää kulmissa 4 - 8 viikkoa. Laminoinnin saa unia aikaisintaan 6 viikon päästä edellisestä laminoinnista.RIPSIEN KESTOTAIVUTUKSET

Näyttävä ja luonnollinen katse. Korosta katsettasi kestotaivutuksella.

Ripsien kestotaivutus on loistava vaihtoehto ripsien pidennyksille. Omaa ripseä taivutetaan tyvestä asti, jolloin näyttävyyttä saadaan myös lyhyisiin ripsiin. Taivutuksen voit valita ripsien värjäyksellä tai ilman. Ripsien kestotaivutukseen käytämme laadukkaita tuotteita. Hoito sopii hyvin myös herkille silmille.

Ripsien kestotaivutuksessa ripset taivutetaan vesiliukoisella liimalla tyvestä alkaen silikonityynyjen päälle. Tällöin ripset taipuvat ylöspäin ja näyttävät todella pitkiltä ja kaarevilta.

Käsittelyn jälkeen ripsiä ei saa kastella vuorokauteen. Taivutus kestää ripsissä 4 - 8 viikkoa.