Ripset

Teemme hoitolassamme ylellisiä ja ensiluokkaisesti kiinnitettyjä ripsienpidennyksiä. Ripsikuidut ovat aidontuntuisia, kevyitä ja pehmeitä. Ripsikuidut ovat synteettistä kuitua, joka pitää muotonsa ja on intensiivisen kiiltävä ja musta. Lopputuloksena katse, joka varmasti huomataan.

Ripset kiinnitetään yksittäin aina yksi jatkeripsi tai ripsiviuhka yhteen luonnonripseen. Lopputulos riippuu asiakkaan omien ripsien määrästä. Jokaiselle voimme luvata pidemmät, tummemmat ja paksummat ripset. Jatkeita tulee 50-120 kpl / silmä, tuloksena erotellut, pidemmät ja tuuheammat ripset. Uusien ripsipidennysten teko kestää noin 2 tuntia.

Jatkeripsiä on montaa eri paksuutta, pituutta sekä kaarevuutta. Näin lopputulos voi olla hyvin näyttävä tai luonnollisen kaunis - aina asiakkaan oman toiveen ja tyylin mukainen.

Luonnonripsen kasvukausi on 6-8 viikkoa. Kasvukauden päätyttyä ripsi tippuu pois ja tilalle kasvaa uusi. Jatkeet kiinnitetään täysikasvuisiin ripsiin ja ne irtoavat luonnonripsen mukana.

Jatkeiden huolellinen kiinnitys takaa, että luonnonripsi ei vahingoitu ja jatkeita voidaan käyttää tauotta vuosien ja vuosien ajan. Jatkeita täydennetään 3-4 viikonvälein ripsihuollossa, joka kestää noin 1 tunnin ajan.

Liimasidos kuivuu vielä 24 tunnin ajan ja on tärkeää, että kasvoja ei kastella tänä aikana. Myös hikoilua ja kuumuutta tulee välttää 24 tuntia ripsien laiton jälkeen. Ripsipidennykset voidaan laittaa myös piilolinssien käyttäjille, piilolinssit poistetaan ripsien laiton ajaksi. Kaikkea öljypitoista kosmetiikkaa tulee välttää kasvojen hoidossa ripsijatkeita käytetettäessä. Öljy irroittaa ripsien liimauksen. Kaikessa vedenkestävässä värikosmetiikassa on öljyisiä ainesosia ja näitä ei tule käyttää. Ripsien kovakouraista harjausta ja jatkeiden nyppimistä tulee myös välttää. Näin kauniit ripsesi kestävät pidempään.

Ystävällinen, rauhallinen ja asiantunteva tekijä.    
Lopputuloksena kauniit ripset.                            
Suosittelen lämpimästi"


"Rento tunnelma hoitolassa.
Asiakkaan toiveita kuunneltiin ja lopputuloksena
ihanat ripset!"

Volyymiripset

Uudet volyymiripset (120min)

138€

Uudet volyymiripset (150min)

158€

Uudet volyymiripset (180min)

178€

Ripsihuolto volyymi (60-75min)

75€

Ripsihuolto volyymi (90-105min)

105€

Pikahuolto volyymi (45min)

50€

Klassiset ripset

Uudet klassiset ripset (75-90min)

100€

Ripsihuolto klassinen (45-60min)

65€

Pikahuolto klassinen (30min)

35€

Pidennysten poisto (30min)

30€

Kestovärjäykset

Ripset ja kulmat

28€

Ripset ja kulmat muun hoidon yhteydessä

22€

Ripsien värjäys

15€

Kulmien värjäys

15€

Kulmien muotoilu

10€

Kulmastailaus 1. kerta

70€

Huolto (noin kuukauden välein)

35€