Ripset

Teemme hoitolassamme ylellisiä ja ensiluokkaisesti kiinnitettyjä ripsienpidennyksiä. Ripsikuidut ovat aidontuntuisia, kevyitä ja pehmeitä. Ripsikuidut ovat synteettistä kuitua, joka pitää muotonsa ja on intensiivisen kiiltävä ja musta. Lopputuloksena katse, joka varmasti huomataan.

Ripset kiinnitetään yksittäin aina yksi jatkeripsi tai ripsiviuhka yhteen luonnonripseen. Lopputulos riippuu asiakkaan omien ripsien määrästä. Jokaiselle voimme luvata pidemmät, tummemmat ja paksummat ripset. Jatkeita tulee 50-120 kpl / silmä, tuloksena erotellut, pidemmät ja tuuheammat ripset. Uusien ripsipidennysten teko kestää noin 2 tuntia.

Jatkeripsiä on montaa eri paksuutta, pituutta sekä kaarevuutta. Näin lopputulos voi olla hyvin näyttävä tai luonnollisen kaunis - aina asiakkaan oman toiveen ja tyylin mukainen.

Luonnonripsen kasvukausi on 6-8 viikkoa. Kasvukauden päätyttyä ripsi tippuu pois ja tilalle kasvaa uusi. Jatkeet kiinnitetään täysikasvuisiin ripsiin ja ne irtoavat luonnonripsen mukana.

Jatkeiden huolellinen kiinnitys takaa, että luonnonripsi ei vahingoitu ja jatkeita voidaan käyttää tauotta vuosien ja vuosien ajan. Jatkeita täydennetään 3-4 viikonvälein ripsihuollossa, joka kestää noin 1 tunnin ajan.

Liimasidos kuivuu vielä 24 tunnin ajan ja on tärkeää, että kasvoja ei kastella tänä aikana. Myös hikoilua ja kuumuutta tulee välttää 24 tuntia ripsien laiton jälkeen. Ripsipidennykset voidaan laittaa myös piilolinssien käyttäjille, piilolinssit poistetaan ripsien laiton ajaksi. Kaikkea öljypitoista kosmetiikkaa tulee välttää kasvojen hoidossa ripsijatkeita käytetettäessä. Öljy irroittaa ripsien liimauksen. Kaikessa vedenkestävässä värikosmetiikassa on öljyisiä ainesosia ja näitä ei tule käyttää. Ripsien kovakouraista harjausta ja jatkeiden nyppimistä tulee myös välttää. Näin kauniit ripsesi kestävät pidempään.

Ystävällinen, rauhallinen ja asiantunteva tekijä.    
Lopputuloksena kauniit ripset.                            
Suosittelen lämpimästi"


"Rento tunnelma hoitolassa.
Asiakkaan toiveita kuunneltiin ja lopputuloksena
ihanat ripset!"

Volyymiripset

Uudet volyymiripset, pro

129€

Ripsihuolto volyymi, pro

80€

Pikahuolto volyymi (45min), pro

55€

Uudet hybridiripset, pro

129€

Ripsihuolto hybridi, pro 

80€

Klassiset ripset

Uudet klassiset ripset, pro

100€

Ripsihuolto klassinen, pro

70€

Pikahuolto klassinen (30min), pro

39€

Pidennysten poisto (30min)

35€

Kestovärjäykset

Ripset ja kulmat

35€

Ripset ja kulmat muun hoidon yhteydessä

28€

Ripsien värjäys

18€

Kulmien värjäys

20€

Kulmien muotoilu

15€

Kulmien värjäys ja muotoilu vahalla

25€

Kulmien muotoilu vahalla

20€

Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus

Kulmien laminointi

65€

Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus

120€

Ripsien kestotaivutus

65€

Ripsien kestotaivutus ja värjäys

80€